Curs de dans

Curs de dans/balet


Obiectivul cursurilor de dans pentru copii este dezvoltarea armonioasă, atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Cu siguranță acest lucru va fi benefic pe parcursul vieții copilului.
Dansul, în combinaţie cu gimnastică aerobică, îi ajută în mod deosebit pe copiii care au probleme cu greutatea, dar sunt folositoare oricărui prichindel deoarece implică mişcare. Cursurile de dans se vor dovedi a fi benefice pentru copiii dumneavoastră din toate punctele de vedere. Îi vor ajuta să îşi consume energia într-un mod creativ, vor socializa şi se vor distra.
Prin dans, copiii învaţă să gestioneze lucrul în echipa, învaţă să se concentreze, le sunt îmbunătăţite abilităţile de percepţie, de observaţie, toate acestea având efecte pozitive în activităţile zilnice, inclusiv în cele şcolare.
Dansul îl va învăţa pe copilul dumneavoastră să îşi dezvolte latura creativă, va învăţa să iubească ritmul şi muzica.

Ceea ce începe intr-un mod amatorial, la fel ca orice hobby, are toate șansele să-i poziționeze într-o zi, pe cei mici, în lumina reflectoarelor. Cu unul dintre cursurile de dans pentru copii, marile scene ale lumii și sălile celor mai renumite academii de dans pot deveni destinații reale pentru orice tânăr.

O ședință de curs durează 90 de minute. Cursurile au loc într-o locație adecvată, potrivită studiului și activităților artistice.

Cursurile de dans organizate de Piano Art Institute se adresează tuturor copiilor care au peste 5 ani.

Tarife

  • 90 Lei/8 ședințe de 90 minute

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA PIANO ART INSTITUTE!

Dacă vrei să te alături și tu micii noastre comunități, hai la o vizionare și dacă îți place ce vezi, te asteptăm să faci parte din familia #PianoArtInstitute!