Curs muzică de cameră

Muzică de cameră (Pian la patru/șase mâini)


Plusul pe care lecțiile de muzică de cameră îl aduc lecțiilor de muzică individuală este acela că îmbogățește cunoștințele dobândite de către cursant și dezvoltă abilitățile muzicale ajutându-i să se integreze într-un ansamblu muzical.

Cursul de muzică de cameră are ca obiective atât inițierea, cât și însușirea unor tehnici superioare de interpretare într-un ansamblu cameral, de la formații de duo până la orchestra de cameră. Lecțiile de muzică de cameră, interpretarea muzicală se transformă într-un act participativ, de grup. De asemenea, se dezvoltă atât atenția, cât și simțul ritmic, intonația, deoarece participanții la lecțiile de muzică de cameră trebuie să învețe să se sincronizeze și să cânte unitar alături de ceilalți membri o piesă.

Cursul își propune dezvoltarea gândirii logice, a spontaneității, a flexibilității și a capacității de lucru în grup.

O ședință de curs durează 60 de minute. Cursurile au loc într-o locație adecvată, potrivită studiului și activităților artistice.

Cursurile de muzică de cameră organizate de Piano Art Institute se adresează atât copiilor cât și adulților.

Tarife

  • 120 Lei/lună

Instructor:

Laura Doniga – Profesor de pian

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA PIANO ART INSTITUTE!

Dacă vrei să te alături și tu micii noastre comunități, hai la o vizionare și dacă îți place ce vezi, te asteptăm să faci parte din familia #PianoArtInstitute!