Curs de pian

Curs de pian


Prezența și utilizarea instrumentelor muzicale în general și a pianului în particular, permit copiilor o experiență minunată în receptarea şi exprimarea muzicii.
Napoleon Bonaparte spunea că, “dintre toate artele, muzica are influența cea mai directă și puternică asupra psihicului”, fiind parte integrantă a existenței umane. Într-adevăr, muzica ne însoțește de-a lungul întregii noastre vieți, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de această realitate. Fie ca fredonăm “melc melc, codobelc”, un cantec de dragoste în adolescență, vârsta primelor iubiri, arii celebre ale marilor clasici mai târziu… nu putem trăi fără muzică.
Pianul este un instrument complex, al cărui studiu presupune o activitate cerebrală maximă prin folosirea ambelor mâini cu cele zece degete, a ochilor, a ambelor picioare în același timp și, de aceea, stimulează dezvoltarea progresivă a capacităţilor intelectuale, estetice, morale şi fizice ale copiilor.
Beneficiile învățării folosirii pianului depășesc cu mult sfera simplei educații muzicale. A cânta la pian și a studia muzica în general, activează ambele sfere ale creierului, punând în valoare relația dintre artă și matematică. Pianul este ideal ca instrument de început pentru copii, claviatura fiind mult mai usor de folosit decât alte instrumente muzicale (instrumente cu corzi, alămuri, etc.). Copiii care învață pianul nu uită ușor. Lecțiile de pian sunt o șansă pe care părinții o pot oferi copiilor cu scopul de a ii ajuta să se dezvolte pe plan educațional, să se simtă mai bine cu ei inșiși și, de ce nu, să sporească muzica pe lume.

O ședință de curs durează 50 de minute. Cursurile au loc într-o locație adecvată, potrivită studiului și activităților artistice.

CURSURILE DE PIAN SE ADRESEAZĂ COPIILOR ȘI TINERILOR CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 5 ȘI 18 ANI si sunt oferite pentru orice nivel: începător, intermediar, avansat.

Tarife

90 lei / ședința de 50 de minute
• Abonament de 4 lecții/lună – 290 lei
• Abonament de 8 lecții/lună – 470 lei
• Abonament de 12 lecții/lună – 620 lei

Instructori:


LAURA DONIGA – Profesor de pian


EMANUEL GRIGORESCU – Profesor de pian


GRIGORE TOPOR – Profesor de pian

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA PIANO ART INSTITUTE!

Dacă vrei să te alături și tu micii noastre comunități, hai la o vizionare și dacă îți place ce vezi, te asteptăm să faci parte din familia #PianoArtInstitute!