Curs de teatru

Curs de teatru


Crezi că n-ai umor? Că nu poți urca niciodată pe o scenă de teatru? Că emoțiile te vor copleși?

Te așteptăm la cursurile de teatru unde, nu numai că îți vei găsi răspunsuri surprinzătoare la aceste întrebări, ci vei descoperi lucruri pe care nu le știai despre tine!

Teatrul poate fi o metodă de educație non-formală care poate interveni în formarea ta atunci când învățământul formal nu este suficient.

Indiferent că vrei să înveți să vorbești în public cu ușurință sau să fii mai încrezător în tine, să îți controlezi emoțiile sau să cunoști emoții și stări noi, să scapi de timiditate sau, pur și simplu, să te distrezi printr-un hobby creativ, cursurile de teatru și dezvoltare personală Piano Art Institute te pot ajuta să ajungi la aceste rezultate, la performanță, fără a limita creativitatea.

Programa este împărțită în trei module:
MODULUL 1

Cursul include tehnici de respirație și dicție, mimă, improvizație, mișcare scenică și atitudine scenică, prezentare discurs, comunicare, autocunoaștere, gestionarea emoțiilor, studiu pe baza textului.
Modulul este împărțit la rândul său în submodule:
Cunoaștere de sine
Încredere
Atenție
Concentrare
Controlul furiei
Dezvoltarea imaginației
Dezvoltarea memoriei

MODULUL 2

Asumarea unui alt mod specific de a gândi (rol/personaj)
Tehnici de respirație și dicție
Expresivitate
Improvizație și mișcare scenică
Comunicare verbală și non verbală
Lucrul în echipă
Pregătirea unui rol și asimilarea personajului
Studiu pe baza textului

Acest modul are ca finalitate organizarea unui spectacol concept.

MODULUL 3

Spectacol de teatru
Dacă în celelalte module cursanții începeau să se acomodeze cu ceea ce înseamnă asumarea unui mod specific de a gândi, asumarea personajelor, a situațiilor scenice, acum ei vor fi puși in situația de a crea un spectacol cu tot ceea ce înseamnă dans, muzică, teatru, pantomimă, dans contemporan și alte performance-uri, în funcție de creativitatea și disponibilitatea lor.

O ședință de curs durează:

  • 90 minute – grupa mică (4-8 ani)
  • 120 minute – grupa mare (8-12 ani)
  • 120 minute – adolescenți

Cursurile au loc într-o locație adecvată, potrivită studiului și activităților artistice.

CURSURILE DE TEATRU SE ADRESEAZĂ COPIILOR ȘI TINERILOR CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 4 ȘI 18 ANI si sunt oferite pentru orice nivel: începător, intermediar, avansat.

Tarife

Începători: 190 Lei/lună 4 ședințe de 90 minute
Avansați: 190 Lei/lună 4 ședințe de 2h


Instructor:

OANA MOGOȘ – Actor/Trainer de teatru

Trainer de teatru și improvizație, actriță a Teatrului Dramatic și a trupei de teatru independent Social Act Theatre. Absolventă a Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Arte, Secția Actorie, coordonator al trupei de teatru de amatori De ce ficatul, din Galați.

A început activitatea pedagogică încă din 2013, susținând cursuri de actorie și workshop-uri de dezvoltare personală.

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA PIANO ART INSTITUTE!

Dacă vrei să te alături și tu micii noastre comunități, hai la o vizionare și dacă îți place ce vezi, te asteptăm să faci parte din familia #PianoArtInstitute!