Curs teorie muzicală

Curs teorie muzicală


Cursul teoretic de educație muzicală aprofundată sintetizează informațiile din disciplinele muzicale (teorii și solfegii, istoria muzicii, armonie, forme muzicale etc)

Este esențial pentru studierea muzicii clasice, deoarece în cadrul acestui curs sunt învățate noțiunile muzicale de bază cum ar fi: notele muzicale, duratele acestora (ritmul muzical) și întregul ansamblu de elemente – fundamentul fără de care cântatul la un instrument muzical sau voce ar fi aproape imposibil.

Cursul lărgește orizontul muzical teoretic al cursantului, îmbogățește cultura muzicală, astfel dezvoltă o conștiință bazată pe valori reale, reflectate atât în arta muzicală cât și în societate.
Așa cum fiecare artă are la baza sa o structură teoretică, așa nici un instrument nu poate funcționa fără cursul de teorie. Acesta are ca un prim scop dezvoltarea cunoștințelor teoretice, urmând apoi a dezvolta cunoștințele practice ale cursantului.

O ședință de curs durează 60 de minute. Cursurile au loc într-o locație adecvată, potrivită studiului și activităților artistice.

Cursurile de teorie muzicală organizate de Piano Art Institute se adresează atât copiilor cât și adulților.

Tarife

  • 80 Lei/lună (4 lecții/lună – 1h ședința)

Instructor:

Laura Doniga – Profesor de pian

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA PIANO ART INSTITUTE!

Dacă vrei să te alături și tu micii noastre comunități, hai la o vizionare și dacă îți place ce vezi, te asteptăm să faci parte din familia #PianoArtInstitute!