Laura Olivia Doniga

Laura DonigaLaura Olivia Doniga

Instructor

Profesor de pian

Mi-aș dori să încep în primul rând prin a vă spune că o fericită împletire de evenimente a făcut ca de mai bine de 15 ani să am bucuria de a putea dezvălui celor mai fragile și sensibile suflete, copiilor, fascinanta și emoționanta lume a muzicii din perspectiva regelui instrumentelor muzicale: pianul.
În același timp este o misiune foarte delicată deoarece modelarea are loc având expuse direct în mâinile mele aceste suflete. Într-adevăr o responsabilitate uriașă, care aduce însă satisfacții pe măsură.

Piano Art Institute este un vis de al meu devenit realitate acum trei ani. Este un centru educațional artistic unde toate laturile artei se împletesc: muzica (cursuri de pian, canto, chitară, nai, cor), dans, pictură, teatru.

Cum a luat naștere PianoArt?

Piano Art a luat naștere din pasiune. Pasiune pentru pian, ce mi-a fost inoculată de către tatăl meu de mic copil, pasiune pentru arte frumoase, care au facut parte din toata viața mea, și pe care acum am decis să le reunesc sub un singur nume și din pasiune pentru copii. Ei sunt cei care, cu o educație aleasă, vor face lumea un loc mai bun, mai creativ.

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.