Curs de chitara

Curs de chitară


Chitara este unul dintre cele mai vechi şi mai răspândite instrumente. Ca şi configurație, are corpul făcut din lemn, cu 6 coarde clasice (opusul coardelor metalice pentru chitară acustică şi chitară electrică).

Chitara clasică a fost precursoarea chitarei acustice şi a chitarei electrice, deseori acestea fiind confundate. De fapt, chitara acustică și chitara electrică prezintă o evoluție a instrumentului clasic, utilizate în stiluri musicale precum: jazz, pop, rock, heavy-metal, muzică alternativă etc..

Scopul Cursului de chitară clasică este acela de a dobândi informații privind studiul acestui instrument, începând cu elementele de construcţie, trecând la stăpânirea elementelor de bază a tehnicii, ajungând la abordarea conştientizată a interpretării muzicale în faţă publicului.
Cursul urmărește în mod conștient dezvoltarea emoțională cât și cea sensorial/psihologică, folosindu-se de dezvoltarea cunoștințelor intelectuale.

Studiul unui instrument muzical favorizează dezvoltarea multor capacităţi esențiale în conturarea unei personalităţi: atenţie distributivă, concentrare de durată, voinţă, organizarea procesului de studiu, inteligenţa emoţională, gândirea analitică, încrederea în sine, dorința continuă de dezvoltare.

Ceea ce cursul nostru de chitară își propune ca un prim plus este de a înțelege tranziția dintre performanță și act artistic.

O ședință de curs durează 60 de minute. Cursurile au loc într-o locație adecvată, potrivită studiului și activităților artistice.

Studiul chitarei se recomandă de la vârsta de 6 ani, în funcţie de dezvoltarea morfo-fiziologică a copilului.

Tarife

60 lei / ședința de 50 de minute
• Abonament de 4 lecții/lună – 220 lei
• Abonament de 8 lecții/lună – 390 lei

Vino la Piano Art Institute să descoperim împreună artistul din copilul tău!

Dacă observi înclinații artistice în copilul tău, încurajează-l necondiționat! La această vârstă, este gata sa absoarbă cât mai multe informații, este mai sigur pe sine și mai încrezator în abilitățile sale. Acum e momentul pentru aventuri creative!

Pentru toți cei care doresc să-și descopere potentialul artistic, ședințele de evaluare sunt gratuite și se pot solicita telefonic sau online, prin formularul de contact.

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA PIANO ART INSTITUTE!

Dacă vrei să te alături și tu micii noastre comunități, hai la o vizionare și dacă îți place ce vezi, te asteptăm să faci parte din familia #PianoArtInstitute!